Menu Sluiten

Trendline II

Trendline II

De TrendLine II is een cv-ketel die behoort tot de nieuwste generatie hoogwaardige cv-ketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Met nog betere energieprestaties, wat jou op jaarbasis tot wel € 199 aan energie kan besparen!

Toekomstbestendig

Met de TrendLine II cv-ketel haal je in alle opzichten de toekomst in huis. De slimste software van dit moment ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik. Zo zorgt deze CV-ketel voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Bovendien is de TrendLine cv-ketel klaar voor mogelijke wijzigingen van de gassamenstelling en is biogas bijmengen geen probleem.

Duurzaam

Slimme, zelflerende software zorgt automatisch voor optimaal comfort en maximale energiebesparing van de cv-ketel. Afstandsbediening via de smartphone? Dat kan via de bekende Nefit Easy of EasyControl van Bosch. De laatste maakt het zelfs mogelijk om het comfort in elke kamer afzonderlijk te regelen.

Trendline II

De stilste in zijn soort.

TrendLine II is nog stiller dan zijn voorganger. U hoort hem vrijwel niet. Bovendien heeft TrendLine II een modulatiegraad van 1:5. Zodra het kan, neemt hij automatisch gas terug. Met een elektriciteitsverbruik van iets meer dan 1 watt in
stand-by-modus is TrendLine II de zuinigste in zijn klasse.

  • Nieuwe generatie HR-ketels
  • Zelflerende software voor comfort en besparing
  • Stilste CV-ketel
  • Modulerende Low Energy-pomp (75% zuiniger)
  • Klaar voor hybride (uit te breiden met warmtepomp of zonneboiler)
  • Voorbereid op mogelijke wijziging in de samenstelling van aardgas
  • Eenvoudig uitbreiden met AquaPower Plus voor extra veel warm water.

Neem voor informatie op maat contact op met Wim Boelens.