Menu Sluiten

EasyControl

EasyControl

Er zijn veel slimme thermostaten, maar de nieuwe EasyControl van Bosch is anders en misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt!

Er zijn veel slimme thermostaten, maar deze is misschien wel de slimste en eenvoudigste thermostaat op de markt. Bovendien ziet hij er goed uit. Hij zorgt voor de juiste temperatuur in huis. Als u wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. EasyControl past zich automatisch aan uw levensritme aan. Zo bespaart u energie zonder dat u het merkt.

Dutch Design

EasyControl is ontwikkeld in het R&D centrum van Nefit Bosch in Deventer en wordt wereldwijd onder het merk Bosch op de markt gebracht.

Bovendien ziet hij er goed uit. Hij zorgt voor de juiste temperatuur in huis. Als je wilt, voor iedere kamer afzonderlijk. Bedien hem met het touchscreen aan de muur, met je smartphone of … helemaal niet. Want EasyControl past zich automatisch aan jouw levensritme aan. Zo bespaar je energie zonder dat je het merkt. Eenvoudig, toch?

Automatisch minder energie verbruiken.

EasyControl voorkomt onnodig verwarmen. De geïntegreerde aanwezigheidsdetectie maakt dit mogelijk. Hierdoor kan uw energieverbruik aanzienlijk lager uit komen! Bovendien is in combinatie met Nefit HR-ketels een energielabel A+ mogelijk.

Met EasyControl haalt u de toekomst in huis. Op termijn zullen slimme extra functies toegevoegd worden. Zo wordt EasyControl steeds slimmer. Automatisch, heel easy. Voorbereid op integratie met Smart Home oplossingen.

De brochure kunt u hier downloaden.

Comfortabel: Altijd thuiskomen in een warm huis
Energiebesparend: Alleen de vertrekken verwarmen die worden gebruikt
Design: Stijlvol zwart of wit Titaniumglas met ingebouwd touchscreen
Voordelig: Geen abonnement of terugkerende kosten
Veilig: Privacy gewaarborgd, geen data in de cloud

Neem voor meer informatie contact op met Wim Boelens.